Kiirettä pukkaa mutta päätinkin kuitenkin pikaisesti kirjoittaa viimeaikaiset kuulumiset.

Mies ehti jo käymään viimeisellä lomallaan Suomessa. Kiirettä piti mutta lopulta ehdimme kuitenkin käymään ystäviemme häissä, tapaamaan paljon muita ystäviä useissa eri merkeissä, matkustamaan muutamaksi päiväksi Varsovan syksyä katsomaan ja mieheni ehti käydä antamassa erääseen yritykseen opetusnäytteen ja lopulta vielä kirjoittamaan samaiseen yritykseen työsopimuksen. Niin ja viimeisenä lomapäivänä käymään vielä kirjoittamassa eropaperit nykyiseen puulaakiin (kun siat eivät antaneet virkavapaata ;) ). Lisäksi vielä päälle tulevaan asuntoon ja muuttoon liittyvät laina-asiat, muuttoauto ym. juoksevat asiat. Kaikki tämä reilussa kahdessa viikossa, melko tehokasta!

Niin ja joku varmaan odotti jo raporttia omasta Intian matkastani. Sitä nyt ei sitten kaikista suunnitteluista huolimatta tullut. Syitä on monia mutta kenties se rahapuoli sitten kuitenkin suurin. Sen vuoksi siis kävimme lohdutusreissulla tuolla Varsovassa.

Vielä olisi sitten kutakuinkin tasan kuukausi miehen komennusta jäljellä. Loppu todella siis jo häämöttää. Muuttoonkin on enää se reilu kuukausi. Jännityksellä odotamme kaikkea sitä mitä ensi kuu tuo tullessaan! Mies on kehunut oloaan tuolla Intiassa ainakin sillä, että kielitaito on kehittynyt. Viimeksi eilen kävi Egyptin lähetystön vastaanotolla ja taas oli vastassa samat jo tutuksi tulleet naamat. Osa tylsiä tyyppejä, osa oikein mukavia. Vitsinvääntöä tuli dream-teamistä Chech, Poland ja Finland joka on kova yhdistelmä koska voivat hoitaa koko potin: check, polish and finnish!