Huh, alkaa ihan hiki helmeilemään otsalla kun yrittää revetä joka suuntaan. Sain vihdoinkin otettua yhteyttä Islamabadissa asuvaan suomalaiseen naiseen. Olivat käymässä Suomessa ja lähtevät huomenna takaisin kotiin. Hän antoi paikallisen kännykkä numeronsa, että voin heti halutessani ottaa yhteyttä. Lupasi näyttää paikkoja ja ruokakauppoja ja sen sellaista. Hyvä homma nimittäin M ei ehdi juuri Islamabadissa lomailemaan, vaan palailee asemapaikalle muutama päivä tulomme jälkeen.

Lisäksi olen hoitanut asuntoasioita. M käy nyt sitten laina-asioita hoitamassa pankissa jotka haluavat autenttiset allekirjoitukset valtakirjojen lisäksi. Samoin päätämme loput muutostyöt tulevaan kotiimme. Pyysin niistä tarjouksen ja varasin samalla ajan vielä inssille, että voimme kysellä muutamasta yksityiskohdasta. Kotimme näyttää nousevan jo hyvää vauhtia. Viikonloppuna pääsin jo käymään alakerrassa sisällä. Seinät ovat siis jo kohonneet alakerran osalta.

Töissä yritän epätoivoisesti saada töitä sellaiseen malliin, että voin hyvällä omallatunnolla lähteä neljäksi kuukaudeksi pois. Työtahti kyllä riittäisi, mutta kun se kuuluisa Murphy puuttuu aina peliin. Yksi tutkimuksissa elintärkeä röntgenlaite rikkoutui. Lisäksi tutkimus ei anna toivottuja tuloksia ja pitäisi jotenkin ehtiä vielä soveltamaan jotain sivujuonnetta, että saisin julkaisukelvollista materiaalia. Muuten tämä etätyö ei ihan toteudu, jollen saa riittävästi materiaalia josta voisin kirjoitella.

Kaiken tämän lisäksi tyttö on taas kerran kipeänä ihan hirveässä räkätaudissa. Olimme taas eilen kotona, mutta kuumeettomana ja suht pirteänä tänään taas kippasin hänet hoitoon. Täytynee hakea hänet hyvissä ajoin kotiin toipumaan. Ikävintä tässä on se, että tytöltä puuttuu vielä rokotusohjelman mukainen MPR rokote. Se piti laittaa hänelle tänään, mutta eihän kipeätä tyttöä voi rokottaa. Yritämme maanantaina uudestaan. Haluaisin sen ehdottomasti hänelle täällä kotimaassa ottaa, kun olemme lähdössä tuonne kaukomaille ja sitä ei tiedä millaisia tauteja siellä liikkuukaan. Todenäköisyys sairastua on kuitenkin moninkertainen.