Eilen illalla jätin päivällisen merkeissä hyvästit ystävilleni täällä Islamabadissa. Oikein mukava ilta Thai-tavintolassa. Minä tarjosin special teet eli viinit. Kumpaakin laatua oli pullollinen ja hyvinhän se maistui ruuan kanssa. Saimme kutsun mennä kyläilemään Chileen (tosin tämä oli jo toistettu useampaan otteeseen) sekä Ranskaan. Englantilaisystävillämme on talo Ranskan puolella ja siellä on hevostallitkin lähellä. Lupasivat sitten pikku M:aa viedä ratsastamaan.

Tänään sitten oli myös pikku M:n viimeinen koulupäivä. Tälle päivälle osui myös koulukuvaus ja niinpä saamme kuvat sitten jälkikäteen Suomeen. Lähetyksistä sovimme jo noiden enkkuystävien kanssa. Koululta keräsimme kaikki tytön piirrokset ja vaihtovaipat ja vaihtovaatteet. Hieman oli haikeaa. Tädit kovasti halailivat ja sanoivat kaipailevansa suloista pikku M:aa.

Illalla käymme sitten tytön pyynnöstä vielä uimassa ja pomppimassa trampoliinilla. Hän osaa jo itse vaatia että "lupille hyppimään" eli klubille hyppimään. Tässä sitten vaikka samalla vinkki isovanhemmille tulevaksi 2v. lahjaksi - trampoliini!