Pikku M tuli kipeäksi. Ensin rupesi nenä vähän vuotamaan ja eilen sitten nousi kuume. Ilta ja yö meni levottomasti nukkuessa ja aamulla yritettiin saada yhteyttä lääkäriin. Viikonloppu on täällä erittäin huonoa aikaa sairastaa. Mikään yksityinen paikka ei ole auki. Onneksi täällä oleva suomalainen nainen on sairaanhoitaja ammatiltaan ja häneltä saimme neuvoja ensiavuksi. Paracetamolilla on nyt sitten oireita hoideltu ja kuume näyttää  laskeneen. Isiäkin yritimme koko illan saada kiinni mutta eipä onnistuttu. Siellä on kuulemma sateelliittiyhteydet korjauksen alla koko viikonlopun ja niinpä netti ja satelliittipuhelin ovat mykkiä. Tavallinen puhelin saattaa toimia silloin tällöin mutta ei näemmä eilen illalla.

Eilen täällä myös raportoitiin päivällä maanjäristys. Richterin ateikolla oli yli 5 luokkaa mutta minä en kyllä henk. koht. tuntenut mitään. Muutenkaan se ei aiheuttanut hirveesti vahinkoa. Yksi kuolonuhri raportoitiin, kun aita oli kaatunut tämän epäonnisen päälle.

Eilen kävin myös vihdoin sovittamassa pukua. Ehdin jo kerran käymään siellä turhaankin kun eivät vielä olleet saaneet sitä vamiiksi. Takki oli lähes presiis sellainen kun olin ajatellut. Hame sen sijaan kaipasi vielä korjauksia. Oli vähän iso ja jäykkä kangas ei ihan laskeutunut niin kuin olin kuvitellut. Voi olla että se ei ehkä tule olemaan niin hyvä kuin ajattelin. Ajaa kuitenkin varmasti sen asian mikä on tarkoituskin.