Tänään tuli lappu kotiin että ensi viikon torstaista alkaa puolentoista viikon mittainen kevätloma koulussa!! Olin vähän pettynyt. Töitä pitäisi paiskia ja se on kyllä aivan mahdotonta pikku M:n läsnäollessa. Samoin voin unohtaa aamu-uinnit YK-klubilla sun muut omat lomat. No täytyy nyt vain aktivoitua ja keksiä tekemistä pitkiksi päiviksi. Muutama idea jo tulikin. Varsinkin jos tänne tulee ensi viikolla viikoksi se J:n vaimo Suomesta. Hänen kanssaan varmasti voi kehitellä myös jotain ajanvietettä päiviksi kun J on töissä.

Eilen kävimme iltasella vähän vaateostoksilla - taas. Pikku M:lle löysimme todellisia löytöjä. Löysin sellaisen lastenvaatekaupparypäksen, jossa myydään vähän kaikenlaista vaatetta. Enimmäkseen paikallista tekoa mutta myös jäännöseriä ihan merkkituotteistakin. Mm. college-takki 100 rupialla, joka on siis noin 1,3 euroa. Siellä kannattaa kuulemma käydä silloin tällöin vilkaisemassa, josko niitä jäännöseriä on tullut lisää.

Lisäksi kävimme piipahtamassa muutamassa huonekaluliikkeessä, jotka kaikki ovat kyllä niin samanlaisia. Kyllähän he tekevät ihan mitä pyytää, mutta valmiina heillä on vaan sitä samaa tummaa puuta ja ylikoristeltuja huonekaluja. Vaikea miettiä, että mitä sitä viitsisi, kannataisi, olisi varaa sitten teettää.