Oli markkinoilla vähän eri meininki kun kävimme (minä ja toinen suomalainen nainen) siellä viimeksi. Tällä kerralla olin siis kahden Chileläisen naisen ja toisen heidän taloudenhoitajansa kanssa, joka siis osaa myös espanjaa. Heillä oli siellä vakari kantaja odottamassa joka johdatti edullisien vihannesmyyjien luokse. Kumpikin osti viikoksi vihanneksia ja hedelmiä ja kantamukset painoivat varmasti parikymmentä kiloa. Heillä tosin on kummallakin isoja lapsia, jotka varmati syövät oman osansa lastista. Oikein maha rupesi kurnimaan kun ajattelin ihania kotiruokia. Itse tosin ostin vain kurkkuja ja porkkanoita. Minusta kun ei taida olla sen kummosempien kotiruokien tekijäksi. Riisiläl ja kanalla elämämme tänäänkin :)

Vihannesostokset veimme välissä autoon ja sitten takaisin kangasostoksille. Mukaani tarttui useita kankaita. Laatu ei kyllä minusta ollut ihan yhtä hyvää kuin mihin olen tuolla oikeissa kangasliikkeissä tottunut, mutta edullisempia ne kyllä toki olivat. Nyt sitten pitäisi ehtiä vielä tailorille joku päivä käväsemään. Eiköhän niistä ihan kivoja vaatteita synny.

Iltapäiväunien jälkeen lähdimme pikku M:n kanssa YK-klubille. Olin päättänyt laiskotella ruuanlaitosta ja kävimme siellä syömässä. Itse tilasin pitkästä aikaa oikein kunnon pihvin perunamuusilla. Kylläpä maistui hyvältä :) Pikku M sai spagettia ja lihapullia. Lihapullat olivat hauskasti keihästetty pariin pikku puutikkuun ja se oli tytön mielestä varsin hauska tapa syödä lihapullia. Tippuneita paloja piti laittaa taas uudestaan tikkuun, että suostui niitä maistamaan. Niin kyllähän ne maistuvatkin erilaisilta tikun nokasta kuin haarukasta.