Olemme nyt ahkerasti seuranneet formuloita. Tuntuu että se on harvoja ohjelmia täällä Pakistanissa, joissa on edes joku sivujuonne suomalaisuuteen. No toki presidentin vaalit noteerattiin jopa BBC:n uutisissa. Mutta siis ymmärtänette mitä tarkoitan. Kolmesta tämän kauden kilpailuista kahden aikana on joko mennyt sähköt tai sitten telkkari pimentynyt (ongelmia kaapelikanavatuottajan kanssa?). Ja se kolmas kisa oli tietenkin se, jossa räkä räikkönen joutui keskeyttämään ennen kuin koko kisa pääsi edes vauhtiin.

No joo,vähän ehkä harmitti mutta siitäkin selvittiin. Sen sijaan pahasti alkaa näyttää siltä, että olemme huomisen jälkeen autottomia. Nykyinen vuokra-automme on vuokrattu lähes ilmaiseksi korealaiselta tarkkailijalta. Hänen perheensä on tulossa tänne, joten luonnollisesti hän tarvitsee auton oman perheensä käyttöön. Vuokraisäntämme lupasi auliisti auttaa uuden etsimisessä, mutta perjantaina selvisi, ettei hänellä todellisuudessa ole mitään yhteyksiä kehenkään vaan ihan listahinnalla joutuisimme liikkeestä auton hakemaan. Se nyt vain sattuu olemaan about kolminkertainen siihen verrattuna mitä olen muiden kuulleen maksaneen autosta. Onneksi sain tutulta pari numeroa johon huomenna sitten rupean soittelemaan. Tänään on turha yrittää soittaa mihinkään sillä sunnuntaina useimmat paikat ovat kiinni.

Pikku M jo kovasti ikävöi isäänsä. Vielä pitäisi viikko jaksaa odottaa. Sanoi jo halaavansa isiä ja jatkuvasti soittelee leikkipuhelimella isille. Kaikki tämä tosin alkoi sen jälkeen, kun erästä jumittunutta lelua yritin korjata ja totesin tytölle että äiti ei saa sitä korjattua ja että pitäisi odottaa isiä. Muuten on tässä aika harvakseltaan ottanut isin puheeksi.