Eiden M lähti asemalle. Kuukausi taas pitäisi sitten elellä erillään ennen seuraavaa lomaa. Tällä kertaa paikkana Pakistanin puoleinen Kotlin asema. Sinänsä hyvä sillä siellä on edelliseen paikkaan verrattuna sekä seuraa että tekemistä. Eilen raportoi heti käyneensä pelaamassa kössiä. Myös puhelinyhteydet näyttäisivät olevan kunnossa kumpaankin suntaan!

Pikku M on tästä lähtien hoidossa tuntia aikaisempaa enemmän eli klo 9-13. Ehdimpähän minä sitten keskittymään entistä enemmän työntekoon. Tällähetkellä työn alla on viides ja toivottavasti viimeinen artikkeli väitöskirjaani sekä kesäkuussa olevan Oslon konfferenssin abstrac, joka pitää lähettää loppukuusta. Huomenna kyllä ajattelin aamupuhteina käydä YK-klubilla uimassa. Lisäksi huomenna pitäisi käydä sovittamassa pukua. Meidän piti viikonloppuna ihan vain käydä vähän kankaita katsomassa mutta innostuin sitten M:n kannustamana teettämään mustan puvun väitöstilaisuutta silmällä pitäen. Vähän pitempi jakkutakki sekä polvipituinen hame. Saas nähä mitä siitä tulee. Ongelmana oli nimittäin selittää mitä haluaisin kun ei ollut oikein tämä vaatesanasto halkioineen ja vuorikankaineen hallussa.

Suomi-talo on tyhjänoloinen kun yksi tarkkailija vaimokkeineen lähti pois. Päivisin olemme siis ihan keskenämme pikku M:n kanssa täällä. Onneksi J työskentelee esikunnassa ja on kutakuinkin joka ilta Suomi-talolla ja luo samalla jonkinasteista turvallisuuden tuntua. Toki voimme aina  turvautua alakerran vuokraisäntään, mutta ei se ole missään nimessä sama asia. Heillä on ulko-ovikin eri puolella taloa.