Vielä elämä on suhteellinen seesteistä vaikka pinnan alla kuohuu. Miehen lähtöpäivä on jo tiedossa. Lippuja ollaan varaamassa lokakuun lopulle. Näin ollen muutto tulee olemaan lokakuun puolivälissä. Aikaistin jo tytön uuden hoitopaikan aloittamista kahdella viikolla. Nykyiselle hoitotädille on ilmoitettu ja vielä pitäisi soittaa nykyisen hoitotädin esimiehelle että asiasta saadaan virallinen.

Muuttoa varten on jo varattu 6 neliön varasto. Vielä pitäisi käydä tutustumassa paikkaan ja varata muuttoauto. Itse olen käynyt tavaroita läpi ja tarkoitus olisi vielä raahautua kirppikselle myymään tarpeettomia tavaroita. Kasveja olen jo karsinut, sillä jostain syystä kaikki ystäväni ovat niin kiireisiä että eivät ole suostuneet ottamaan kasveja hoidettavakseen. Sama siis heitänkö ne nyt menemään vai vuoden päästä :)

Tavaralähetys Pakistaniin lähtee sekin jo hyvissä ajoin syyskuussa. Siihen mennessä pitäisi minun päättää teenkö töitä siellä ja mitä tarkalleen ottaen. Käytännössä aion kirjoittaa, mutta onko se sitten jo itse väitöskirjaa vaiko jotain artikkelia. Näitä varten tarvitsen jokatapauksessa mapin tai kaksi materiaalia mukaan ja nehän kannattaa ehdottomasti laittaa sinne jo etukäteen menemään. Eiköhän kesävaatteet saa jo siinä vaiheessa pakata ihan surutta mukaan. Lisäksi listalla on aurinkorasvasta lähtien vaikka mitä purkkia ja purnukkaa, lelua ja kirjaa.