Eilen oli varsin sekalainen seurakunta läsnä kolmen perheen yhteisellä lounaalla. Meidät kutsui Chileläinen perhe, josta olen täälläkin jonkin verran kertonut. Meidän perheen lisäksi vieraaksi oli kutsuttu myös Korealainen perhe kahden lapsensa kanssa. Yhteensä siis 6 aikuista ja 6 lasta. Menoa riitti ja pitkään. Lounaalle menimme jo klo 13 ja kotona olimme heti klo 18 jälkeen :) Isäntä oli erittäin vieraanvarainen ja ei millään olisi halunnut päästää vieraita lähtemään. Juomista ja syömistä olisi riittänyt varmastikin 60 henkilölle! Korealaisen vaimo lapsineen on ollut maassa vasta reilun viikon ja oli ujon oloinen. Hän ei vissiin juurikaan osaa englantia, joten kommunikointi oli varsin vaikeaa. Miehillä juttua riitti sitten senkin edestä, kun ovat työskennelleet yhdessä jo puolisen vuotta. Viineistä kun tuli puhetta kehuimme tietenkin Chileläiset punaviinit taivaisiin ja siinä ei tarvinnut kyllä yhtään liioitella. Samalla taisimme kutsua itsemme sinne kylään maistelemaan viinejä vähän lisääkin :)

Sitten koitti taas se aamu kun isin piti lähteä töihin. Parvekkeelta vilkuttelimme hyvästit ja pikku M oli kovin suruissaan. Onneksi eroa kestää tällä haavaa vain 3 yötä. Se menee kyllä nopeasti.

Sunnuntaipäivän olemmekin sitten viettäneet pääsiäisen merkeissä klubilla. Ensin uimme ja söimme pääsiäisbrunssin seisovasta pöydästä. Tämän jälkeen lapsille oli järjestetty munan maalausta, pomppulinnaa ja muutakin touhua. Pikku M tykkäsi maalata munia. Pari ensimmäistä meni kyllä säpäleiksi liian kovassa käsittelyssä. Kolme taideteosta saimme kotiin asti ehjinä. Myös yksi yltäpäällä maalissa oleva tyttö ja väsynyt äiti löysi tiensä lopulta kotiin.