Huomenna kaksi suomalaisista, mieheni ja T, ovat lähdössä asemille joten Suomi-talolla on meidän perheen lisäksi kaksi muuta miestä. J onkin esikunnassa töissä, joten meilläkin on täällä ensi viikolle onneksi iltaisin seuraa. Juhlan kunniaksi kutsuttiin vielä pari muuta tarkkailijaa (Kroatiasta) grillailemaan. Ruokaa on paljon ja se on hyvää. Täytyy nauttia nyt kun ensi viikko varmaan eletään riisillä ja kanalla tai sitten nuudelilla. Itse odottelen kovasti pressan vaalin tuloksia. Vielä pitäisi muutama tunti jaksaa valvoa.

Eilen kävimme DVD-kaupassa ostamassa hieman piraattileffoja. Itse tietenkin panostin 24 sarjaan, jonka 4. tuotantokautta seuraan nyt omaan tahtiin täällä. En ehkä vielä ole Suomen esityksiä edellä, mutta hyvää vauhtia lähestyn kuitenkin. Samalla reissulla pikku M sai rannekellon kaupanpäällisiksi ja se onkin ollut todella suuri hitti. Muovikelloa koristavat Nemo-elokuvan kalakuviot ja se on kyllä todella söpö.

Tänään kävimme poikien kanssa mattokaupoilla. Olivat jo hieman etukäteen katselleet mahdollisia tarjokkaita ja pääsimme katsomaan parhaita päältä. J oli tsekannut hintahaitarin Suomessa Stockmannilla ja kyseiset matot olivat lähemmäs 7000 euroa Suomessa. Täällä kyseisistä matoista pyydettiin 2400 dollaria ja niissä on vielä tinkimisen varaa. Ei siis mitenkään ilmaisia mutta paljon on tyhjää Suomen hinnoissa. Hieman pienemmät (kuitenkin olohuoneen maton kokoiset) matot olivat 1500 dollarin luokkaa ja käytävän matot noin 500 dollaria.

Viikon verran pitäisi nyt pärjäillä sitten pikku M:n kanssa kahdestaan. Ensi sunnuntaina M on tulossa takaisin päälikkökurssille ja on sitten viikon verran täällä pääesikunnassa töissä. Huomenna tapaamme täällä asuvan suomalaisen naisen, joka lupasi heti esitellä paikkoja. Perjantaina on tulossa sitten Suomalainen tarkkailija vaimoineen Malediivien lomalta takaisin ja sitten ainakin on enemmän seuraa. Pitäisi varmaan ruveta tiedustelemaan hoitopaikkojakin. Suunnitelmissa olisi helmikuun alusta aloittaa totutteleminen hoitoon, että minä saisin sitten hieman tehtyä töitäkin.