Lähdimme eilen noin klo 11 kotoa kohti kenttää. Tänä aamuna Suomen aikaa klo 6 olimme perillä Islamabadin Suomi-talolla. Matkaa ovelta ovelle tuli siis 19 tuntia, josta lentoihin meni noin 11 tuntia. Rankka matka. Pikku M oli reipas matkaaja. Nukkui lennoista suurimman osan ajasta. Hki- Lontoo välillä penkillä ja Lontoo- Islamabad välillä Baby Basketissa. Isi ja äiti nukkuivat kumpikin parisen tuntia. Varsinkin viimeiset pari tuntia Islamabadin kentällä ensin passi/viisumi jonossa ja sitten matkalaukkuhihnalla ja lopuksi vielä kadonneiden matkatavaroiden tiskillä olivat aika rasittavia. Onneksi pikku M oli aivan enkeli. Ehkäpä siksi, että hänet koneessa herätettiin Suomen aikaa klo 3.

Suomi-talo vaikuttaa oikein kivalta mutta kylmältä. Lattiat ovat kivilaattaa ja lämmitys on päällä vain kun ihmisetkin ovat kotona. Kaasulämmitystä kun ei voi jättää yksikseen päälle. Nyt tänne on onneksi makkareihin hankittu sähköpatterit ja ne olivat oikein siedettävät. Meidän makkarin koko on kyllä tosi iso ja siinä on oma kylppäri. Yhteinen olohuone on ehkä 50 neliöö, samoin keittiö ja ruokailuhuone ovat isoja. Ikkunasta näkyy paljon muita omakotitaloja (isoja) ja partsilta näkyy lähin iso kukkula. Tällä hetkellä täällä on paikallinen juhlapyhä mutta en tiedä vaikuttaako se siihen, että meidän tiellä liikenne on kyllä todella hiljaista ja autoja menee harvakseltaan. Kentältä tullessa myös pääkadut olivat varsin hiljaisia.

Nettiyhteys kuulemma toimii loistavasti samoin Skype. Ilmottelen sitten halukkaille koska voisi Skypettää. Muuten ei täällä ole oikein rutiineihin päässyt vielä kiinni. Kirjoitteleen siis myöhemmin lisää.

JK. Niin ja ihan turhaan huolestuin matkalaukkujen pienestä ylipainosta. Perillä kun selvisi että paikalliset olivat samaisessa koneessa parhaimmillaan raahannut viittä samankokoista matkalaukkua :)