Eilen illalla myöhään soi puhelin. Kuskimme sieltä soitti ja yritti huonolla englannilla kertoa ettei pääse seuraavana päivänä töihin sillä isoisä oli huonossa jamassa. Yiritn kovasti tiedustella mikä hätänä ja joutuuko lähtemään kauaksikin ja koska mahdollisesti olisi tulossa takaisin. Vastaukseksi kaikkiin yritelmiin sain Thank you Madam. Eli se siitä. Ei kun tilaamaan taksia seuraavaksi aamuksi. Täytynee tänään illalla soittaa yrittää taas selvittää tilannetta.

Muuten tuonne tytön koululle voisi vaikka kävellä, aikaa kulunee reilu puolituntia, mutta kun täällä on taas satanut koko päivän ja ovat luvanneet sen vielä jatkuvan. Muutenkin aamu ruuhkassa ja itse vielä väsyneenä en hirveästi haluaisi lähteä kävelemään.

Matkayhtiöltä sain ilokseni todella nopeasti vastauksen. Tosin parin päivän reissulle tulisi hintaa lähes 800 dollaria. Pitäisi kyllä sisällään auton, kuskin, oppaan ja hotelliyöt. Hieman on silti suolainen hinta. Täytyy miettiä josko olisi vielä muita vaihtoehtoja matkan toteuttamiseksi.