En ole ehtinytkään pariin päivään kuulumisia päivittämään. M ja J saapuivat kommelluksitta sunnuntaiaamuna ja ehdimme Suomi-talolle ennen teiden sulkemisia. Sunnuntai-iltapäivänä oli poliisi sulkenut tien Rawalpindistä Islamabadiin ja jonkin verran olivat joutuneet hillitsemään ihmisiä täällä Islamabadin puolella. Kuskimmekaan ei päässyt kotoaan Rawalpindistä tänne meille. Niinpä pysyttelimme aika visusti sunnuntaina kotona. Eivätkä kyllään paikallisetkaan liikkuneet - niin oli hiljaista.

Alkuviikosta olemmekin sitten liikkuneet täysin vapaasti. Maanantaina vierailimme suurlähetystöllä ja kävimme pällistelemässä presidentin ja pääministerin "palatseja" sekä muita hallinnon rakennuksia. Iltäpäivällä shoppailimme ja iltasella vielä suuntasimme Marriot-hotelliin syömään. Isikin vihdoin saapui "kotiin" Intiasta juuri sopivasti illalliselle. Tiistaina vierailimme Rawalpindissä ja kävimme lunastamassa lentoliput Thaimaahan. Testasimme iltasella vieraidemme ruanlaittotaidot, kun he laittoivat meille paikallisista antimista ruokaa. Hyvää oli! Tänään sitten vielä kipusimme Margala Hillseille katsomaan maisemia. Aamusta sinne kannattaakin suunnata, kun ei savusumu vielä häiritse niin paljoa. Sää ei ollut kovin kirkas, mutta pilvet olivat onneksi korkealla.

Täytyy tässä vielä mainita kuinka ällistynyt olen pikku M:n kielellisestä kehityksestä. Toki kotimainenkin kehittyy, mutta jo nyt neljän viikon koulussa olon jälkeen alkaa englanninkielisiä sanoja tipahtelemaan. Tänä aamuna yllätin tytön laulamasta "Mary had a little lamb" -laulua. Maanantaina Marriot-hotellin isoilla akvaarioilla totesi siellä olevan fish.

Nyt sitten vielä viimehetken pakkaamiset ja sitten kohti lentokenttää ja Thaimaata!