Helpotusta helteeseen, ei kylläkään vaikka pilvistä onkin. Kävimme aamusesta uimassakin ja oli kerrankin mukavaa kun altaalla oli hiljaista. Hassua, että sää vaikuttaa ihmisten tekemiseen noin vahvasti. Siis ilma oli todellakin riittävän lämmintä uimiseen (27 C), vaikka olikin täysin pilvistä. Uudet koulututtavammekin jättivät tulematta altaalle, vaikka olimme siitä jo alustavasti sopineet. Ei se mitään, meillä oli mukavaa ja söimme tikkujäätelöt ja lähdimme kotiin päikkäreille.

M:n hyvä kouluystävä Berry on kipeänä. Selitin sitä eilen pikku M:lle ja hän sanoi, että minäkin itken ja tirautti sitten tekoitkut päälle. Kai hän oletti että kipeänä itkettää.

Sain vihdoin teettyä itselleni paikallisen kolmiosaisen asun Shalwar Kameezin. Kävin sen tänään  hakemassa räätäliltä. Tähän perinteiseen asuun kuuluu siis housut (paikallisilla hirveät lökäpöksyt, paljon kangasta yläosassa ja kapenevat sitten nilkkoihin), pitkä paita, jossa on  pitkät halkiot kummallakin sivulla sekä pitkä huivi. Nyt olen siis valmis lähtemään tiistaina kohti Lahorea, maan toiseksi suurinta kaupunkia. Matka on siis varattu  ja asumme vaatimattomasti kaupungin ehkä parhaimmassa hotellissa. Huonehinnatkin ovat sen mukaiset. Mutta sehän on vain kolmen päivän reissu ja tällaista mahdollisutta ei toiste tule. Näin rakas mieheni asian minulle perusteli. Tyydyn siihen :)