Taas on yksi päivä takana täällä idässä. Aamulla jo listasinkin päivän päätapahtumaksi sateen :) Sade sitten todellakin siitä tiheni ja kadutkin jo lainehtelivat iltapäivästä. Yksi päivä ei tietenkään pelasta Islamabadia ja Rawalpindiä vesipulalta mutta kuitenkin.

Aamupäivällä oli UNWA:n (United Nation Women Association) kuukausittainen aamukahvi tapaaminen. Yleensä siellä on joku paikallinen naisvaikuttaja puhumassa. Tänään olikin ihan mielenkiintoinen henkilö ja aihe. Täällähän kaikki rekat ja bussit ovat erittäin koristeltuja. Kyseistä taiteen alaa kutsutaan Truck Art:ksi. Oikeasti sitä ei vissiin kukaan ole varsinaisena taiteena pitänyt eikä varsinkaan taiteenlajina tunnustanut. Tämä kyseinen nainen on kuitenkin tehnyt muutaman vuoden työtä tämän taiteenlajin levittämiseen ja tunnetuksi tekemiseen ympäri maailman. Hän on tarjonnut näille erikoistuneille rekkamaalareille töitä silloin kun heillä ei tätä varsinaista työtä juuri ole ollut tarjolla. He ovat sitten maalanneet samoja kuva-aiheita ja värikkäitä maalauksiaan kaikennäköisiin tarve-esineihin, joita tämä nainen sitten on edelleen myynyt. Tuotto on mennyt osittain maalareille ja osittain vähäosaisille. Käykääpä katsomassa täältä kuvia!

Iltapäivällä kävimme Chileläisen perheen luona kyläilemässä. Tykkään kovasti tästä perheestä ja heillä aina riittää menoa. Siitä pitävät huolen pojat Tomas 3v., Matias 7 v. ja Jose Miquel 10 v. Siellä taas kuulin uusia englanninkielisiä sanoja pikku M:n suusta. No eihän se tietenkään minun kanssa enkkua puhu kun kerta suomeakin ymmärrän. Huomenna menemme perheen äidin kanssa markkinoille. Olen käynyt näillä markkinoilla kerran ja hän kuulemma joka viikko. Tarkoitus olisi katsoa edullisia kankaita ja hyödyntää hänen kokemustaan :)