Tänään tuli vihdoin mustaa valkoisella. Meidän isäntä lähtee Intian New Delhiin loppuvuodeksi. On hieman erikoisempi paikka ja siellä toimitaan enimmäkseen yksikseen yhdyshenkilönä. Työyhteisö on laaja suurlähetystöistä muihin järjestöihin. Tehtävinä ovat mm. lehdistökatsaukset ja edustustilaisuudet. Toki tekemistä löytyy vapaa-ajalla isosta kaupungista paljonkin, varsinkin kun työajatkin ovat inhimilliset. Lupasin jo että saa muutaman lomapäivän käyttää myös nähtävyyksien kiertämiseen, kuten Taj Mahalissa vierailuun.

Kahden viikon päästä tulee sitten täyteen puolivuotta miehen komennusta. Puolet takana ja puolet edessä. Nopeastihan tuo aika on mennyt. Toivottavasti menee jatkossakin. Varsinkin kun pikku M ymmärtää nyt jo paljon paremmin isin poissaolon. Nytkin on roikkunut kuin takiainen isin perässä ja kaikki tekemiset pitäisi näyttää isille. Heti kun isi katoaa näkyvistä kysytään huolestuneesti "Missä isi on?".

Huomenna lähdemme sitten sinne Lahoreen, joten poistun netin äärestä kolmeksi päiväksi. Matkakertomusta pukkaa sitten sen jälkeen.