Yk-klubilla oli tänään lapsille omat kekkerit. No joo, oli ehkä tarkoitettu hieman isommille mutta menihän se aika näinkin. Onneksi siellä oli myös muutama tuttu lapsi ja niiden kanssa pikku M tykkäsi leikkiä. Innostui myös hiukan pomppimaan trampoliinilla mikä aikaisemmin on ollut hieman pelottava paikka. Tarjoilu oli selvästi myös suunnattu isommille lapsille. Limpparia, erittäin suolaisia popcorneja ja ranskalaisia ketsupilla. No onneksi olimme ehtineet syömään kotona ennen juhlia. Musiikki pauhasi niin että korviin melkein sattui. Ohjelmassa oli pussihyppelyä, taikurin esitys, kilpailuja, nukketeatteri, köydenvetoa. Illalla uni maittoi kun pikkuinen simahti jo ennen kahdeksaa.

Päivällä ennen juhlia Suomi-talolla oli tietenkin Formuloiden kisakatsomo. Tunnelma lopahti heti ensimmäiseen mutkaan ja viimeistään Rosbergin keskeytykseen. No juttua kuitenkin riitti. Sain hyvät matkavinkit Pakistanin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Lahoreen ja rupean kohta naputtelemaan tarjouspyyntöä matkatoimistolle. Sinne olisi tarkoitus lähteä M:n seuraavaan loman aikana.

Niin viikkoja tässä lasketaan. Kaksi viikkoa sitten M lähti ja vielä tasan kolme viikkoa pitäisi täällä kärvistellä. Huh, kyllähän tämä tiedettiin että erossa ollaan paljon mutta ei se silti tunnu kivalta :(