Täällä on ollut sadekuuroja ukkosen kera parina edellisenä päivänä. Ilma on todella kostea. Muutenkin täällä on ollut niin kosteaa, että pyykki kestää kuivua kolmisen päivää. Olen yrittänyt pitää vaatteita kaasulämmittimenkin edessä, että hieman kuivuisi nopeammin. Muuten käy niin ettei vanhat pyykit ehdi kuivua uusien tieltä.

Eilen kävimme suomalaisen E:n ja hänen tyttärensä E:n kanssa YK-klubilla UNWA:n tapaamisessa. Liityin jäseneksi vajaalla 10 eurolla. Tuo raha menee täysin hyväntekeväisyyten, joten eiköhän se kannata. Saan sitten jäsentiedotteen kaikista tulevista tapahtumista ja tapaamisista.

Tänään kiersimme läpi kaupungin eläintarhan. Sisäänpääsy oli 5 rupiaa eli vajaa 10 senttiä. Aika surkeissa oloissa eläimet elelivät siellä ja osa tekikin sellaisia pakkoliikkeitä. Norsut heiluivat paikallaan ja kettu juoksi häkin etureunaa edes takas. No lapset eivät onneksi ymmärtäneet ja tykkäsivät kovasti. Kävimme myös pikaisesti Margala-kukkuloilla, mutta siellä näkyvyys oli pilvisyyden ja sumun vuoksi varsin kehno. Sinne kyllä on päästävä uudestaan. Olivat kunnostaneet sen oikein hienoksi ja näköalapaikan ravintolakin on kuulemma hyvä.

Huomenna suunnitelmissa olisi käydä lähetystössä ja samalla äänestämässä.