Huomenna lähdetään kaikki matkalle! Viimeinenkin pyykkikoneellinen on käynyt ja toiveissa olisi saada vielä kuivat vaatteet mukaan. Punnitsin matkalaukun hetki sitten ja lukema osoitti vajaata 19 kiloa. Vielä siis muutama sukkapari mahtuu kyytiin. Hmm.... Voi olla että menee ylikilojen puolelle tai sitten täytyy ruveta karsimaan.

Lisäsin tähän blogiin vielä kävijälaskurin ja säälinkin. Tällä hetkellä Islamabadin sää näyttäisi siltä, että päivällä elohopea kipuaa pariin kymmeneen asteeseen ja yöllä vajoaa lähemmäksi nollaa. Mukana on nyt kaikkea mahdollista vaatetta villasukista bikineihin, joten suomalaisella varmuudella on varauduttu säähän kuin säähän.

Lomareissu on vielä hieman muuttunut ja tarkentunut. Viimeisin suunnitelma on päätyä Koh Samuille Bangkokin kautta. Ja sitten vielä paluumatkalla viettää pari päivää Bangkokin vilskeessä.  M soitteli tänään vielä majoituksista. Otamme nyt Koh Samuilta muutamaksi yöksi astetta paremman majoituksen uima-altaalla ja ilmastoinnilla ja mietimme sitten paikan päällä jatkoa. Vaikea on etukäteen sanoa mikä sitten pikku M:n kanssa olisi mieluisinta puuhaa. Mies ainakin haaveilee laitteilla sukeltamisesta. Kaiken kaikkiaanhan tuo loma on jo reilun kuukauden päästä. Vaikea sitä vain on mieltää, kun tässä on muutenkin reissaamista ja elämänmuutosta ihan riittämiin. Mutta kyllä se on odotettu loma. Viimeksi sitä tuli reissailtua etelän lämpöön Budapestiin kesällä 2000.

Parin työntäyteisen päivän jälkeen jätin tänään työhuoneen odottamaan toukokuuta. Aikalailla hyvään vaiheeseen sain työtkin. Nyt kun ahkerasti naputtelen reissulla, niin toukokuussa voisi ruveta suunnittelemaan valmistumista ja väitöstä. Haikeana hyvästelin työkaverit ja varsinkin J&J:n vierushuoneesta. He kun väittelevät mahdollisesti vielä ennnen paluutani.