Niin se huhtikuu ja pääsiäinen lähestyy. Vaikea kuvitella. Täällä kun aika ja ajantaju ei mene yksiin normaalin keväänkulun kanssa. Täällä kukat kukkivat ja puihin tuli lehti jo kuukausi sitten. Vuokraisännän ruusutarhakin on lähes parhaassa loistossa. Niinpä oli hieman yllättävää saada Norjan lähetystöstä kutsu tulla pääsiäishartauteen. No emme taida mennä kuitenkaan. Hartaus pidetään norjaksi ja luulen, että pikku M:n kanssa emme siitä hirveästi saa irti.

Sen sijaan olemme yrittäneet muuten aktivoida elämäämme näin koulun kevätloman aikana. Joka päivälle on toistaiseksi riitäänyt kivasti tekemistä. Hieman nuha ja yskä vaivaavat meitä kumpaakin ja olemme joutuneet unohtamaan ainakin uintihommat muutamaksi päiväksi. Trampoliinia ja liukumäkiä on kulutettu. Lisäksi ollaan käyty shoppailemassa. Pikku M osaa jo tärkeimmät "lähetään" ja "maksetaan". Näitä sitten toistellaan kun alkaa kyllästyttämään äidin kauppareissut.

Olemme ehkä menossa vielä tällä viikolla katsomaan erästä hevostallia ja mahdollisesti ratsastamaankin. Luulen että pikku M pelkää tai ainakin jännittää heppoja sen verran että eka kerta menee katsellessa. Koulukaveri Berry lähtee mukaan ja näyttää sitten ehkä mallia miten ratsastetaan. Katsotaan kuinka käy!

Matkasuunnitelmat Lahoren kaupunkiin myös edistyvät. Olemme alustavasti varanneet jo auton kuskeineen. Kuski sitten toimii samalla myös oppaana. Hotellit ovat siellä kuulemma kovasti varattuja mutta katsotaan mitä sitten on tarjolla.