Vietimme puuhakkaan päivän tänään ja samalla M:n ensimmäisen lomapäivän. Aamulla ratsastamaan viimeistä kertaa ja sieltä suoraan uimaan klubille. Parin tunnin uintisession jälkeen ravintolaan syömään ja kotiin päikkäreille. Päiväunien jälkeen tekemään pikkuostoksia, mutta kuumuus ja erään neidin haisevan vaipan takia pikaisesti kotiin ja ilmastoituihin tiloihin.

Suomi-talolla on hieman tullut takaiskuja. Ensinnäkin juomavesi loppui ja keskiviikon toimitus meni meiltä ohi kun kukaan ei ollut kotona kun vettä toimitettiin. Tänään soitto toimittajalle veti vesiperän sillä he eivät kuulemma millään saa vettä tuotua ennen ensi keskiviikkoa. Ei sitten muuta kuin vettä rahaamaan kaupasta. Lisäksi myös vesijohtovesi eli pyykki, suihku, tiskivesi on loppu. Sitä tulee kaupungilta meidän kaivoon silloin tällöin ja koska kaupunki kärsii jonkin asteisesta vesipulasta ei tuo näytä meidän tarpeisiin riittävän. Meidän perhe on kyllä aika hyvin yrittänyt vettä säästää käymällä mm. suihkussa uintireissujen yhteydessä klubilla. Lisäksi asuntomme on toisessa kerroksessa, joka johtaa siihen, että asunto kuumenee jo heti näin parin viikon helteiden jälkeen. Kuumaa on siis sisällä ja ulkona. Ilmastoinnin jos hetkeksi laitat pois päältä on kuumuus taas takaisin.

Kyllä on siis mukava palata Suomeen ja viileään ilmanalaan sekä mukavuuksien pariin. Sovinkin jo parin ystävän kanssa että keskiviikkona vietämme "läksiäisiä" Marriot-hotellin Thai-ravintolassa tyttöjen kesken. Vielä pitää ilmoitella ja kutsua muutama muukin läheinen ystävä mukaan. Isi saa viettää laatuaikaa tyttärensä kanssa sillä aikaa :)