Hesarissakin eilen mainittiin, että talvi on nyt sitten saapunut Himalajan järistysalueellekin. Miehen tietojen mukaan 8000 jalassa (2650 m) on jo 30 cm lunta. Heidän majapaikassaan tosin oli eilen vasta räntää katolla. Kylmä silti on ja M on jo siirtynyt nukkumaan makuupussiin vaikka siis on sisätiloissa ja patterillisessa huoneessa. Sähkökatkot ovat kuitenkin yleisiä ja varsinkin yöllä  sähkö on nähtävästi kokonaan poissa pitkiäkin aikoja. Hällä on enää viikko jäljellä kyseisessä paikassa ja sitten palaa hetkeksi Islamabadiin mm. juhlistamaan itsenäisyyspäivää.

Itsenäisyyspäivänä lähetystössä on joku pienimuotoinen juhlatilaisuus. Juhlia jatketaan varmastikin Suomi-talolla tarkkailijoiden kesken. Tämän jälkeen M siirtyy Muzafarrabadiin. Nähtävästi tulee toimimaan yhteyshenkilönä avustusjärjestejön ja armeijan tms. välillä. Hieman vaihtelua työtehtäviin siis. Majoitus onkin sitten teltassa, mutta sapuskat tulevat kuulemma ruotsalaisten köökistä ja mahdollisesti pääsee keskustelemaan suomalaisten kanssa suomeksi :) Helpottaa hieman koti-ikävää.

Nyt on myös minulle ja tytölle varattu lennot. Vielä pitäisi saada aikaiseksi soitettua BA:lle ja tiedusteltava lippujen lunastuksesta. Liput kun varattiin Pakistanista ja mulla ei ole tietoa muista kuin lennon numeroista. Niin ja lomareissun suunnittelu Intian Goallekin edistyy...