Kiitos kaikille ihanille ystäville, jotka ovat olleet huolissaan tilanteesta täällä Islamabadissa. Olen yrittänyt vastata henk.koht. mutta tässä vielä viimeiset kuulumiset, jos en ole vielä ehtinyt/jaksanut vastaamaan. Mahdollisten mielenosoitusten vuoksi olemme tänään YK:n kehoituksesta olleet sisätiloilla. Pikku M ei siis ole ollut hoidossa. Saamme YK:lta koko ajan viimeisimmän tiedon tilanteesta ja sieltä tulee myös kehoitukset liikkumisten rajoituksiin ym.

Kuten kirjoittelin  sunnuntaina tänne (toivottavasti) saapuville ystävillemme. Itse olen kauhean optimistinen ja ehkä juuri siksi etten ole itse nähnyt täällä vielä mitään pahaa. Kaikki paikalliset joiden kanssa olen puhunut ovat myöskin olleet optimistisia. Tämä Islamabad on käsittääkseni kuitenkin hyvin länsimainen kaikkine länsimaisine järjestöineen ym. Aika pirun moni paikallinen on riippuvainen länsimaisista ja heidän rahoistaan. Tuo mellakoitsijoiden määrä on aika murto-osa kaupungin väkimäärästä, mutta toki voivat saada paljon pahaa aikaiseksi. En siis väheksy mitenkään turvallisuusnäkökohtia ja kaikki turvallisuuskehoitukset jotka YK:n puolesta meille annetaan otetaan vakavati.

Pohdimme vain sitä että taitavat nämä Pakistanilaiset olla Idän hämäläisiä. Kun kaikissa muissa maissa on riehumiset jo riehuttu, niin Pakistanilaiset pääsevät vasta vauhtiin :)