Keskiviikkona aloitimme ensin suomitalon porukalla. Tyhjensimme pakkasen Suomi-tuliaiset eli makkarapaketit. Kylläpä grillattu makkara maistuikin makoisalta. Ilta venyi jo torstainkin puolelle höpistessä niitä näitä.

Torstaina oli konferenssin illallinen ja vanhempien vapaailta. Tosin emme jaksaneet kovin myöhään ollakaan ja vapautimme lapsenhoitajan jo yhdentoista aikoihin.

Perjantaina saimme kutsun ruotalais-kroatialaisen perheen luokse. Siellä olikin paljon porukkaa lapsista aikuisiin. Viihdyimme pikku M:n kanssa jopa klo 22 asti, joka on jo varsin myöhään meidän tytölle. Hyvin tuo jaksoi kun oli seuraa ja tekemistä. Ruokaa oli riittämiin ja baaritiskikin notkui pullojen painosta.

Lauantai-ilta jatkui vielä samaan juhlaputkeen suomalaisystäviemme läksiäisillä. Koska M oli jo lähtenyt asemalle aamulla, menimme pikku M:n kanssa tuonne kahdestaan. Oikein mukavaa oli ja nautiskelimme hyvästä seurasta sekä maittavista grilliherkuista.

Nyt onkin aika palata hetkeksi vielä arkeen ennen kotiin paluuta ja erilaista arkea. Tähän kuuluu myös se, että pitäisi lähes viikon tauon jälkeen taas tehdä myös päivällistäkin :)