Viime aikoina vastaan on tullut muutamia pikkuongelmia. Viikon on nyt kotiamme komistaneet rahtilaatikot (kontit näin kotoisasti), joihin olisi tarkoitus osa lähtevistä tavaroista pakata. Tämä on jonkinmoinen ongelma koska a) laatikot vievät pirusti tilaa muutenkin pienestä kämpästä b) en millään tiedä mitä kaikkea mukaan pitäisi pakata.

9818.jpg

Suurimman osan tilasta vievät miehen työvaatteet ja muut työtarvikkeet. Itse olen saanut pakattua vasta personal hygienic items. Niin kaikki tosiaan pitää listata englanniksi tullia varten. Kesävaatteitakin olen jo vähän kasaillut, mutta nyt pitäisi ryhdistäytyä ja saattaa homma loppuun, että pääsemme eroon noista laatikoista. Lukemista varmaankin, jotain leluja ehkä lasten ruokapurkkejakin pitäisi muutama pakata mukaan. 

Toinen vastaan tulleista ongelmista on viisumihakemuksen täyttö. Kyselevät vallan vaikeita kysymyksiä ja nyt sitten pitäisi ottaa selvää niistäkin. Mm. täytetäänkö tytölle oma hakemus kun hänellä on kuitenkin oma passikin. Entäpä hänen allekirjoituksensa siinä tapauksessa, joka on hakemuksen pakollisia osia ja pitää ehdottomasti olla hakijan omakätisesti tekemä :) Lisäksi pitäisi tietää aikooko sieltä tehdä reissuja ulkomaille eli tuleeko Pakistaaniin saapumisia 1, 2 tai useita. Hinta toki määräytyy määrien mukaan. Islamilainen kulttuuri vaatii näemmä vielä isän tai aviomiehen henkilötietojen kirjaamisenkin, joka toki näin länsimaisena naisena hieman hymyilytti.

Kirpputoriurakkakin on takana. Sunnuntaipäivähän siihen hupeni, mutta tulipa hieman tienistejäkin ja kaikkein tärkeintä - pääsi siitä romumäärästä eroon. Toki hieman piti vielä kirpputorin jälkeen viedä UFF-laatikkoon sekä roskikseen. Nahkatakin, papiljotit ja yhden nallen raahasin vielä kotiinkin.