Nyt reissun kääntyessä totaalisesti kohti loppuaan, on jotenkin pieni paniikki iskenyt että ehtiikö vielä tekemään kaikkea mitä oli suunnitellut tekevänsä. Tällä viikolla olemme käyneet monessa kyläpaikassa - vielä kun ehtii. Lisäksi käväisin ruotsalaisen ystäväni kanssa Rawalpindin basaareissa. Se olikin ihan upea kokemus. Paikka oli kutakuinkin samaa tasoa kuin Lahoressa vierraillessa. Kapeat kujat risteilivät moneen suuntaan ja sai olla tarkkana ettei vain eksynyt mihinkään. Paljon ihmisiä ja vielä enemmän ostettavaa. Yksin en kyllä olisi sinne mennyt.

Vielä on viikko jäljellä ja saamme sen onneksi viettää koko perheen voimin. Huomenna M tulee asemalta kotiin ja sitten alkaa hänellä kova pakkaaminen, sillä alkuviikosta pitäisi lähettää tavaralasti Intian puolelle New Delhiin, jossa hän sitten loppupätkän vajaa puolivuotta työskentelee. Nyt olemme vähän jo suunnitelleet, että josko minä tekisin lyhyen reissun Suomesta käsin sitten Delhiin. Olisi se vähän tylsä jättää sitä kokematta, kun siihen olisi nyt näin hyvä mahdollisuus. Asunto ja oma opas olisi sitten ihan ilmaisia :) Täytyy vielä keskustella tästä äidin kanssa, josko lähtisin reissuun ihan yksin ja pikku M jäisi mumman luokse hoitoon.

Tarkoitus olisi käydä vielä paikallisretkellä Murreen kylässä. Sieltä hyvällä tsäkällä näkyisi myös Himalajan vuoristo. Odotan sitä jo kovasti. Matkaa tuonne kylään ei ole kuin 50 kilsaa, mutta koska matka on "ylämäkeä" menee siihen matkaan kuitenkin vajaa tunti.

Lisäksi viikkoon olisi kiva mahduttaa vielä ratsastusta, johon me tytöt olemme ihastuneet kovasti. Lisäksi tuliais Pashmina huivit odottavat vielä kaupassa. Pakkaus onkin sitten varmasti oma lukunsa. Miten saada tuo hirveä tavaramäärä mahtumaan mukaan tai edes miten saan valittua kaikki tarpeellisimmat mukaan. Lisää saamme sitten kun M tulee lomalle kahden kuukauden päästä, mutta sitä ennen Suomessa viileä kevät muuttuu kuumaksi kesäksi. Siis vaatetusta tarvitsee kuitenkin reilusti mukaan.

Olen muuten tehnyt omat henk.koht. lämpöennätykset. Eilen varjossa 43 ja tänään 42 astetta. En meinaan koskaan ole näin kuumassa ennen ollut. Ja kyllä täällä onkin paahtavaa, mutta täytyy kyllä sanoa, että kyllä tähän tavallaan on sopeutunut. Liikkumiset kannattaa toki rajoittaa aamuun ja iltaan. Päivällä onneksi päiväunetkin pakottavat olemaan sisällä ilmaistoinnin armoilla. Ja paljon me ollaan viihdytty myös uima-altaassa.