Kumman nopeasti on reilu kaksio viikkoa täällä kotona kuluneet. Mieskin on pikku hiljaa asettunut asumaan New Delhiin. Vuokra-asunnon ilmastoinnin kanssa oliksi aluksi ongelmia ja niinpä hän asui ensimmäisen viikon toimistolla. Eipä siinä, sielläkin kuulemma ihan hyvät puitteet asumiselle löytyy.

Nyt kun työ on siirtynyt himalajan vuoristoseudun pienistä "kylistä" isoon miljoonakaupunkiin, on myös tekemistä löytynyt ihan eri tavalla. Mies on löytänyt tiensä niin golf-klubille kuin ostoskeskusten ihmeelliseen maailmaan. Golfin peluussa hänellä on oikein paikallinen opettaja. Opettajan pitämät golf-tunnit alkavat aamulla joko klo: 6.20 tai klo: 7. Syy aikaiselle ylösnousulle on tietenkin paikallinen ilmasto. Heti aamusta greenillä on vielä suhteellisen siedettävää. Mailat hän kaukaa viisaana osti suomalaiselta kolleegaltaan jo ennen siirtoa. Hyvin innostus purrut ja haaveissa on jo greencardit ja pelit Suomessa. Jostain syystä minä en tuosta ole niin kovin innoissani :)

Olen myöskin saanut aivan ihastuttavia kuvia erilaisista villamatoista. Tarkoitus olisi mahdollisesti investoida sellaiseen ja malleja tietenkin on pitänyt vertailla sähköpostin välityksellä. Mattokauppias on käynyt miehen toimistolla ja lisäksi malleja on käyty katsomassa ostoskeskuksessa. Katsotaan nyt sitten löytyykö hinta-laatu-ulkonäkösuhteiltaan sopuisaa mattoa.