Käytiin aamusta Tailorilla ja nyt mulla on kaksi paikallista paitaa. Teki niistä vaan inan verran liian pieniä kun en tajunnut sanoa siitä. Otti aika napakat mitat ja vielä kysyi että haluaako istuvan. No en arvannut että teki kuin toisen nahan :) Noiden kahden lisäksi teetin kauluspaidan oman mukana olevan paidan mukaan. Yhteensä kolmelle paidalle tuli hintaa 10 euroa. Eli tämä olis siis työstä. Kangas maksoi itseasiassa enemmän kun tuo työ! Siis edullista tämä vaatteiden teettäminen on. Työ on lisäksi tosi siistiä.

Ruuan laittoa eilen pohdiskelin sähköpostiviestissäni ystävälleni tuonne toiselle puolelle maapalloa. Täällä kun ei löydy mitään valmisruokaa esim.kastikepusseja niin kyllä tuntee itsensä uusavuttomaski. Lisäksi uuni ei toimi kauhean tasaisesti (kaasu) niin sekin kaventaa ruakalajeja entisestään. Kait sitä osaisikin tehdä, mutta taivas kuinka paljon se vie aikaa. En kyllä millää jaksa mitään erikoista vääntää ja niinpä ruokalajit pyörivät viikosta toiseen samoina. Vain muutama variaatiota riisi/makaroni/nuudeli, kana/nakki, kookosmaitokastike/tomaattikastike välillä. No onneksi ulkona syöntikään ei ihan vararikkoon vie, joten sitä tulee hyödynnettyä jonkin verran.

Eilen täällä kävi toimittaja ja valokuvaaja Huvudstadsbladet- lehdestä. Ovat tekemässä raporttia Kashmirin tilanteesta, maanjäristyksestä ja sen sellaisesta. Viikon ovat olleet reissussa ja huomenna sitten lähtevät kotimaahan. Kyselivät lähinnä tarkkailijoiden työstä ja siitä mitä pojat ovat täällä tehneet. Olisi kuitenkin kiva nähdä se juttu, joten josko siellä tutut HBL:n lukijat vähän sitä vahtaisivat. Täytyy vielä tarkistella koska se mahdollisesti tulisi ulos.

Huomenna siirrymme nukkumaan vajaaksi viikoksi läheiseen majataloon. Kaksi uutta tarkkailijaa saapuu varhain sunnuntaiaamuna ja kaksi täällä jo vuoden ollutta lähtevät ensi torstaina. Silloin mekin sitten taas mahdumme tänne Suomi-talolle nukkumaan. Ja enää reilu viikko kun saamme vieraita Suomesta! Täällä aika todella tuntuu kuluvan nopeasti.